Cum îți dai seama dacă o fată te place

By | 30 aprilie 2014

Gesturi involuntare

De foarte multe ori se întâmplă să ai dubii faţă de persoană de lângă tine și îți pui această întrebare “Cum îți dai seama dacă o fată te place”, chiar dacă vă cunoaşteţi de foarte mult timp şi sunteţi prieteni foarte buni totuşi există mereu acest dubiu… oare mă place? cum mă vede ea? la ce se gândeşte?… şi tot aşa. Eu fiind probabil cam mult prea atent de ce se întâmplă în jurul meu că îmi place să ating mereu perfecţiuna şi sunt mereu atent la detalii am descoperit anumite gesturi ce le face orice fată involuntar prin care îţi spune clar că te place, tu trebuie să fii doar atent la aceste semne şi vei şti ce ai de făcut.

Ce urmează să citiţi mai departe nu este luat de pe net aşa aiure cu un “copy” and “paste” aici ci este un mic test pe care am avut timp să îl fac această săptămână pentru că nu am lucrat şi am ieşit mai tot timpul cu prieteni şi ne-am distrat puţin.

Tine minte ca nu esti in filme!

1. De luat aminte! nu te lua după filme, în viaţă reală nu se întâmplă că în filme. Dacă fata îţi zice din prima “nu” înseamnă că este nu indiferent de motivul pe care îl zice şi cât de credibil este. Dar există totuşi un refuz care este de luat în considerare că te place, adică te refuză dar în acelaşi timp te invită ea să ieşiţi altădată… mai pe scurt când o inviţi să ieşiţi sâmbătă seara ea îţi va zice că nu poate pentru că merge la o nuntă dar este dispusă să ieşiţi duminică seara. În acest caz chiar nu poate să iasă cu tine dar este dispusă să ieşiţi în o altă zi… semn că te place.

2. Va povesti foarte mult cu tine despre ea, îţi povesteşte problemele ei care nu le mai zice la nimeni altcineva fără că tu să o întrebi.

3. Dacă are deja un prieten va încerca cât mai mult să nu vorbească despre el, chiar dacă o întrebi ceva ea va încerca cât mai mult să evite această discuţie încercând să voarbeasca doar de tine sau de voi. Dacă se întâmplă acest lucru ai câteva cărţi de partea ta.

4. În timp ce vorbeşti cu ea dacă ţi se pare că vrea să îşi scoată gâtul în evidenţă este un semn că te place şi doreşte să o descoperi mai mult decât o ştii tu în acel moment.

5. În timp ce vorbeşti cu ea pe lângă clasicul semn de a răsuci şuviţele de păr se va juca cu brăţara sau cu lănţişorul de la gât ceia ce înseamnă că este emoţionată când este în preajma ta.

6. Dacă simte nevoia să te atingă când trece pe lângă tine, indiferent că pune mâna pe tine sau îţi da un cot chiar dacă are pe unde trece înseamnă că te place şi vrea mai multă atenţie din partea ta. Exclus este însă cazurule în care eşti într-un club unde toţi îşi dau coate şi se împing care mai de care.

7. Când te priveşte ca şi cum totul sar fi oprit în jurul ei şi are un zâmbet cald… îţi vei da seama dacă vei fi atent. Fata care te place se va uită mai mult la ţine cu o secundă sau chiar mai mult decât de obicei şi va începe să zâmbească, indiferent de ocazie… fie că eşti în trecere sau stai cu prieteni la o masă.

8. Când vă întâlniţi pe stradă din întâmplare sau o întâlnire programată va încerca să te pupe chiar dacă te va pupă doar pe obraz… este un semn că te place şi doreşte mai mult decât o prietenie. Dacă se întâmplă acet lucru ai mari şanse să o cucereşti. Exclus este însă cazul în care va întâlniţi mai mulţi prieteni şi va pupaţi pe obraz ca între prieteni, dacă e vorba de pupaceala în grup ea îi va pupa pe toţi fără a excude pe cineva.

9. Dacă te va căuta și te sună să te întrebe chestii bizare înseamnă că este interesată de tine şi simte nevoia să te audă că zici ceva.

10. În timpul unei conversaţii dacă tu încetezi să vorbeşti şi ea va încerca să deschidă alte subiecte să nu apară momentele alea de linişte neplăcute între voi este clar că te place. Chiar m-am distrat cu aceasta, vorbeam la masă şi dădeam răspunsuri care încheia discuţia după care tăceam îmi căutăm ceva de citiţi sau mă uităm în altă parte. Merită încercată că îşi face efectul la sigur. Dar atenţie să nu exagerezi că îi vei da impresia că eşti dezinteresat de ea.

Şi cam atât în acest articol, o să mai va zic şi altele în alte articole cu alte ocazii că acum nici nu mai îmi vin în minte alte dar va asigur că sunt multe alte metode de despre cum îţi dai seama dacă te place o fată. Până atunci acordaţi puţină atenţie la semnele acestea ce le fac fetele în mod involuntar, citiţi limbajul corpului dacă ea nu vrea să zică nimic sau este prea timidă că să zică. Şi nu aşteptaţi că fetele să facă primul pas deoarece acest lucru se întâmplă foarte rar.

Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!
  • 2
    Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.