Cum să eviți una dintre zecile de penalizări de la Google a site-ului

By | 7 aprilie 2014

Foarte multe site-uri au de suferit din aceste motive… și anume penalizări de la Google. Acum o să vă povestesc o poveste frumoasa asa ca să nu ne plictisim nu de alta, că dacă ne plictisim ne băgăm piciorul și nu mai citim… așai? vă știu eu hțomanilor că așai. În afara de caterincă această povestioară pe care urmează să o citiți o să vă deschid ochi să zicem așa asupra celei mai comune greșeli pe care le fac cu toți și riscă să fie penalizați de către nea’ Gogu dacă nu sa întâmplat deja.

Există multe altele greșeli pe care le penalizează Google, dar eu azi am ales să vă povestesc despre cea cu forumurile… și anume cum să eviți una dintre zecile de penalizări de la Google a site-ului, că multe persoane își pun site-ul la semnătură. Ei bine… nu este bine să pui site-ul la semnătură pe forumuri, și cu atât mai rău este dacă ești și un membru al forumului destul de activ.

Dacă totuși vrei să iți pui site-ul pe un forum… îl pui acolo la site în informațiile de la profil, dar nu în semnătură. Dacă ești un membru al forumului respectiv activ și postezi zilnic sau la 2 zile înseamna ca iți faci și reclama zilnic având site-ul în semnătură, ceia ce nenea Google penalizează deoarece va crede ca sunt link-uri plătite sau o considera o promovare mult prea abuzivă. Dacă ești activ și ai site-ul la profil… stai liniștit că vizite o sa primești și o să fie și de calitate. Eu sunt membru la mai multe forumuri și sunt destul de activ și asa îmi umblă ochi după site-urile colegilor de pe forumuri de na-i văzut. Și te asigur că mai sunt mulți alți ca mine ce doresc să vadă cu ce se ocupă și alți colegi.

Iar o altă modalitate ar fi ca uneori, o data la 3 sau 4 zile sau chiar mai mult când postezi să pui câte un link către site la tine dacă are legătură cu subiectul discutat asfel Google când va găsi acele link-uri le va prelua ca link-uri naturale deoarece nu sunt mereu același link sau nume și cel mai important este că nu mai sunt postate foarte des. Iar dacă link-ul pus de tine are legătura cu subiectul vizitele care vor veni pe site vor fi și de o calitate superioara deoarece lumea va intra și va citi ce ai scris ceia ce înseamnă că vor sta câteva minute la tine pe site.

Poți pune site-ul la semnătură dacă ești membru pe forumuri în care nu ești prea activ, adică postezi uneori… o data pe săptămână sau chiar mai mult. În acest fel Google când va accesa forumul respectiv va găsi și link-urile către site la tine dar le va prelua ca pe link-uri naturale ceia ce este și de așteptat pentru ca nu este o promovare abuziva. Google vede ca link-urile apar pe forum la un interval de timp destul de mare ceia ce îi va părea foarte natural. E ca și cum cineva ar posta site-ul tău pe un forum cu un anume motiv, iar după 2 zile îl vede un prieten și îl postează și el și lanțul continuă tot asa, din acest motiv Google va vedea link-urile naturale.

Și cam atât pe aceasta temă, sper că am scris destul de clar că uneori am tendința să mă împotmolesc în timp ce scriu. Înainte să mă apuc la scris stau și mă gândesc bine la ce și cum să scriu… în timp ce scriu am uitat deja la ce m-am fost gândit să scriu și îmi vin și alte idei. În oricare caz… în general nu este bine să îți pui site-ul la semnătură pe forumuri. Eu nu mă risc, și nici nu o să înscriu vreodată acest blog în directoare web. Cine vrea mă urmărește, cine nu… nu… nu pot face nimic. Asta sunt eu și nu am ce face… altu mama nu mai face. Așa că trebuie să vă mulțumiți. 🙂

Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe și la prieteni tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.